top of page

Køb af brugsret

Køb Deres ferielejlighed i Vacances Vaugrenier.


Når De køber en lejlighed på timeshare basis, betaler De kun for den periode, De ønsker at bo i lejligheden. Det er hele ideen bag timeshare begrebet - og Deres ferielejlighed i Les Hauts de Vaugrenier, i det skønne Sydfrankrig.

Hver lejlighed er opdelt i 50 uger. Ejeren betaler kun for den valgte uge og lejligheden kan benyttes på samme tidspunkt hvert år til og med år 2083. Ønsker De ikke selv at benytte Deres timeshare uge kan De sætte den til udlejning via Vacances Vaugreniers hjemmeside, udlej selv eller De kan bytte den via RCI eller 7Across.com

Efter køb skal der fremover betales en årlig serviceafgift til Ejerforeningen, som dækker al drift og vedligeholdelse af lejlighederne. Serviceafgiften fastsættes på den årlige generalforsamling. Serviceafgiften includerer brug af sengelinned, håndklæder, el og vand og p-plads samt slutrengøring. Det eneste De selv skal have med til en vellykket ferie i Vaugrenier er ting til personlige fornødenheder.

 

Byttemulighed - Dansk Timeshareejer Forening
Vacances Vaugrenier er medlem af Dansk Timeshareejer Forening, hvis hovedformål er erfaringsudveksling imellem de 10 feriesteder, der for øjeblikket er medlemmer.

En smidig bytteordning feriestederne imellem er tilgængelig på foreningens hjemmeside www.time-share.dk.

Ordningen er gratis for alle ejere i Vacances Vaugrenier, som ønsker at bytte en ferieuge med en ferieuge på et af de øvrige feriesteder - eller for den sags skyld med en anden ferieuge i Vaugrenier.

Bytteønsker kan ses på hjemmesiden. Her er reglerne for bytteordningen tillige beskrevet i enkle vendinger, og der findes en formular, der er klar til at blive udfyldt, dersom De har ønske om et feriebytte.

 

Vil De høre mere om mulighederne for køb af timeshare andel i Vacances Vaugrenier, så kontakt enten vores Manager på stedet via e-mail: vacances@vaugrenier.com eller formanden for ejerforeningen på e-mail: chairman@vaugrenier.dk

bottom of page