top of page

Time share

Vacances Vaugrenier (TimeShare Vaugrenier) blev etableret i januar måned 1986. Projektet består af 23 lejligheder, beliggende i et skønt parklignende område, tæt på strand, indkøbsmuligheder og et utal af spændende byer og aktiviteter af enhver art. Ferielejlighederne er beliggende ca. 20. min kørsel fra Nice lufthavn. Gennem de seneste år har flere og flere set fordelen ved at investere på timeshare basis, fordi man derved udnytter sin brugsret optimalt.

Når De køber en lejlighed på timeshare basis, betaler De kun for den periode, De ønsker at bo i lejligheden. Det er hele ideen bag timeshare begrebet - og Deres ferielejlighed i Les Hauts de Vaugrenier, i det skønne Sydfrankrig.

Hver lejlighed er opdelt i 50 uger. Ejeren betaler kun for den valgte uge og lejligheden kan benyttes på samme tidspunkt hvert år til og med år 2083. Ønsker De ikke selv at benytte Deres timeshare uge kan De sætte den til udlejning via Vacances Vaugreniers hjemmeside, udleje selv på anden vis eller De kan bytte den via RCI eller dialanexchange.com.

Efter køb skal der fremover betales en årlig serviceafgift til Ejerforeningen, som dækker al drift og vedligeholdelse af lejlighederne. Serviceafgiften fastsættes på den årlige generalforsamling. Serviceafgiften includerer brug af sengelinned, håndklæder, el og vand og p-plads samt slutrengøring. Det eneste De selv skal have med til en vellykket ferie i Vaugrenier er ting til personlige fornødenheder.

Alle lejligheder i Vacances Vaugrenier er veludstyrede med blandt andet TV, radio, opvaskemaskine, micro-combi ovn samt naturligvis også møbler til altanen.

Lejlighedens indretning fremgår af den enkelte lejlighedspræsentation under menupunktet "Lejlighederne". 

 

Driften af Vacances Vaugrenier foregår gennem en generalforsamlingsvalgt bestyrelse og foreningen er registreret i hhv. Danmark og Frankrig.

 

 

bottom of page