top of page

Under opholdet

Det er vores ønske, at Deres ophold i Vacances Vaugrenier må blive en fornøjelig og afslappende tid. Vi har her samlet nogle vigtige oplysninger, som De forhåbentlig vil finde nyttige under opholdet.

Parkering i området i Les Hauts de Vaugrenier

Som de fleste andre steder, er der også rift om parkeringspladserne i området Les Hauts de Vaugrenier. Vi forsøger at påvirke de franske ejere til at respektere vores ejeres p-pladser. Desværre er det også sådan, at Vacances Vaugreniers gæster og ejere ikke selv benytter de pladser, der er tildelt den enkelte lejlighed. Vi må derfor bestemt anmode vores ejere og gæster om, at benytte den til lejligheden tildelte plads. Ved tvivl om, hvilken plads, der er til lejligheden, se da oversigten nedenfor, hvor pladsnummer er anført.

 

Se oversigt over p-pladser her.

 

Check in

Check in kan ske lørdag fra kl. 16:00. Ved check in skal der betales turistskat for perioden samt internet afgift. Under check in vil vi fortælle om området og vise Dem tilrette med et kort over området og hvilke faciliteter, der forefindes på stedet og i området.

Ved ankomst efter kontorets åbningstid, vil nøgler og anvisninger findes i nøgleboksen.

Velkomst arrangement søndag formiddag
Hver søndag formiddag afholdes der i receptionsområdet et velkomstmøde for vores gæster og ejere. På mødet informeres der bl.a. om fællesfaciliteterne i Vacances Vaugrenier, aktiviteter i området og langs kysten.

Mødet afholdes hver søndag i receptionen kl. 11:00 - 12:00.

 

Sengelinned, håndklæder og slutrengøring

Brug af lejligheden inkluderer sengelinned og håndklæder og slutrengøring på afrejsedagen.

 

Turistskat

Der kræves en turist skat på 1,30 € per dag per person fra det fyldte 18. år. Skal afregnes ved ankomst eller senest ved afrejse!

Internet

Der er etableret fuldt Internet i hver enkelt lejlighed og i den forbindelse er der indført et obligatorisk Internet gebyr på 10€ pr. uge. Skal afregnes ved ankomst eller senest ved afrejse!

Affald

Affald, glas og plastik skal tømmes i de rigtige affaldscontainere til genbrug. Spørg receptionen, hvis De er i tvivl om, hvor de er placeret.

Kæledyr

Kæledyr er tilladt, men ikke i møbler, på grund af personer med allergi, der kan komme efter dit ophold. Vi opkræver 20€ for kæledyr.

Tennis

De kan leje Tennis ketcher og bolde til 5€ pr. uge i receptionen.

Pool

Poolen ved receptionen er åben fra maj til oktober, kl. 09:00 - 21:00.

Restaurant i Les Hauts de Vaugrenier

Restaurant Club House tilbyder speciel "formule" i løbet af ugen. Specielle events afholdes hver måned. Se opslaget ved restauranten hvad og hvornår det sker. Restauranten tilbyder også gratis udbringning i Domænet.

The "Village"

I gå afstand fra receptionen, ved søen og restauranten, ligger "The Village". Der findes både en bar, supermarked og apotek. Supermarkedet er åbent hver dag. Ligeledes kan De finde en damefrisør samt læge.

Nyttige telefonnumre

Politi:                                 17

Brand:                               18

SAMU (ambulance):        15

SOS Medecin:                   08 10 85 01 01

Restaurant Club House: 04 93 73 31 11

TAXI:                                  06 09 34 22 75

Lufthavnen i Nice:           08 20 42 33 33

Manager:                          06 74 98 31 11  (Kun uopsættelige opkald)

TV

Vær venlig ikke at foretage ændringer i de programmerede kanaler på dit fjernsyn. Spørg receptionen hvis De har problemer med dit TV. 

Check ud

Check ud er på lørdage senest kl. 10:00. Afrejse senere medfører pålæg af et gebyr på 50€ pr. påbegyndt time. Hvis afrejsen foretages inden kl. 08:00, bedes De venligst oplyse receptionen om aflevering af nøgler osv.

[Mere..]

 

bottom of page