top of page

Lovgivning

Når De køber en lejlighed på timeshare basis, betaler De kun for den periode, De ønsker at bo i lejligheden. Det er hele ideen bag timeshare begrebet.

 

Køb af TimeShares er i Danmark beskyttet af "Lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v." , der trådte i kraft den 23. februar 2011. Loven er udarbejdet på baggrund af Europa-parlamentets og Rådets direktiv 2008/122/EF af 14. januar 2009. Loven har bl.a. til formål at beskytte købere mod useriøse sælgere og udbydere. En lovgivning vi i Vacances Vaugrenier er glade for.

 

I henhold til "Lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v." skal køberen have alle oplysninger om ejendommens beliggenhed, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger (servicefee), vedtægter for ejerforeningen og brugsretsbestemmelser udleveret ved købet. Under denne sektion findes dokumenterne med disse informationer, så De inden købet har mulighed for at gøre Dem bekendt med disse samt de forpligtelser købet medfører.

Informationer om beliggenhed:
Vacances Vaugrenier (Time share Vaugrenier) er beliggende 8 km. (ca. 20. min kørsel) fra Nice Lufthavn ved Cote d'Azur, Frankrig. Ferielejlighederne ligger i et stort parklignende område, med adgang via portvagt. Kommune: Villeneuve-Loubet.

Byttemuligheder:
Vacances Vaugrenier er tilknyttet de internationale bytteorganisationer RCI og dialanexchange.com.

Ankomst og afrejse: Skiftedag i Vacances Vaugrenier er lørdag. Ankomst kan ske fra kl. 16:00 og afrejse skal ske senest lørdag kl. 10:00.

 

Salgsdokumenter:

Forefindes altid opdaterede HER

 

De har altid 14 dages fortrydelsesret. Vi opkræver ingen udbetaling eller depositum, før aftalen er godkendt.

 

Alle oplysninger om ejendommens beliggenhed, drifts- og vedligeholdelses-omkostninger (servicefee), vedtægter for ejerforeningen og brugsretsbestemmelser udleveres ved købet og er altid tilgængelige på ejerforeningens hjemmeside.

 

Vacances Vaugrenier er medlem af Dansk Timeshareejer Forening (www.time-share.dk) og har tilsluttet sig foreningens etiske regler.

 


 

bottom of page