top of page

Vaugrenier

Les Hauts De Vaugrenier

Midt i det skønne område mellem Nice og Cannes ligger Les Hauts de Vaugrenier, som er et stort lukket parkområde, der er meget eksklusivt og eftertragtet såvel til helårsbrug som til ferie. Vacances Vaugrenier er en lille del af dette område. Der er kun få minutter til stranden og det pulserende liv ved Côte d´Azur kysten.

 

Receptionen
Når De opholder Dem i Les Hauts de Vaugrenier, er De sikret, at De kan få den information og hjælp, der er med til at fuldende den perfekte ferie. Personalet i receptionen taler dansk, fransk eller engelsk.

 

Swinningpool området
I tilknytning til Vacances Vaugrenier er der et fælles swimmingpool område, der frit kan benyttes af vores gæster og ejere. Der er solbænke til fri afbenyttelse efter "først til mølle" princippet.


Det er åbent fra kl. 9 til 21. Man skal gå gennem bygning 4, som er bygningen med receptionen. Svømmebassinet er lukket om vinteren. 

 

Tennisbaner
Tennisbanerne i Les Englades er bag bygningen ved receptionen. Banerne kan reserveres ved hjælp af et låsesystem. Låsen kan afhentes i receptionen mod en kaution på EUR 20. Låsen hænger man bagefter på tavlen ved indgangen til tennisbanerne på den ønskede tidsreservation. 
 

Le Village /Den lille by)
I området findes der også få indkøbsmuligheder 10 minutters gang fra Vacances Vaugrenier. På det lille torv nede ved søen findes der et lille supermarked, hvor der er mulighed for at købe friskbagt bagettes hele dagen.
 
Endvidere er der et apotek, en café, en frisør som taler dansk og der forefindes også et moderne vaskeri samt materialist.

 

Restaurant du Club, beliggende ved søen
I gåafstand fra lejlighederne ligger Restaurant du Club, der byder vore gæster velkommen. Husk at bestille bord. Restauranten ligger ved søen overfor Le Village. Gode retter til rimelige priser.

 

Nærmeste strande:
Strandene fra Villeneuve Loubet til Antibes er stenstrande. Den nærmeste strand herfra ligger over for Hippodromen. Der er også en strand lige over for apoteket ”Avenue de la mer”.

 

De kan også gå på private strande som Le Hamac, Le Waitiki, hvor De kan nyde en dejlig stemning, smage dagens ret samt slappe af i solen ved siden af bølgernes brus.

Hvis De vil på sandstrand, skal De tage strandvejen efter Marina Baie des Anges. Der er lavet en sandstrand af kommunen. Ellers skal De tage vest for Antibes.

 

bottom of page